Kracht, een workshop vol power

Als doorgeefluik van de ‘andere wereld’ werk ik samen met onze (overleden) geliefde dierbaren en een hoger weten. Naast coaching op jouw persoonlijke kracht, kan ‘t zijn dat je ook een (soort) reading ontvangt. Want deze workshop gaat over jou.

Locaties en prijzen:

Check de evenementen kalender

 

Kracht, een workshop vol power!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meld je nu aan!

Kracht, een workshop vol power

Het Hoger Weten & de engelen weten wat er op dit moment in jouw leven belangrijk is, wat je mag weten om verder te komen, om stappen te maken, om los te laten, om.. vul maar in. Op jouw persoonlijke vragen formuleren zij het antwoord. En dit antwoord wordt zo afgestemd dat niet alleen jij maar ook andere aanwezigen een boodschap uit jouw antwoord kunnen halen.

De antwoorden komen vanuit liefde, en zijn soms direct, gedetailleerd, etc.: precies wat de ontvanger nodig heeft. Het gaat erom dat de ontvanger de kern van de boodschap begrijpt.. en is er in de zaal nog meer uitleg nodig of een ander detail? Dan is het mijn ervaring dat het hoger weten daar ook op aanhaakt en doorgaat.

Een workshop heeft ongeveer 6 weken effect, daarna verval je in oud gedrag en/of in oude overtuigingen.. vandaar dat we iedere 6 tot 8 weken een workshop organiseren waarvan je zelf beslist of je deelneemt ja of nee. Iedere keer opnieuw. Het gaat over afstoffen van intrinsieke kennis, van je eigen innerlijke weten.. ‘wij’ brengen je weer in verbinding met jouw eigen innerlijke kracht…
Wil jij iets doorbreken in je huidige situatie? Wil jij het heft weer in handen hebben? Wil je loslaten, maar weet je nog niet hoe of heb je alles al geprobeerd? Dan is het tijd om jezelf de kans te geven deze workshop bij te wonen. Ik beloof je kracht, inspiratie, plezier en ontzettend veel inzichten / handvatten waardoor jij echt anders weggaat dan dat je kwam. Gun het jezelf!

Voor de beelddenkers onder ons ondersteunt Marc de workshop met kaartleggingen (tarot). Extra uitleg of beeld kan soms een extra “aha”-moment geven.
Soms worden boodschappen ontzettend persoonlijk, bijvoorbeeld wanneer ze een diep verdriet aanraken. In zulke gevallen neemt één van ons je even apart om 1-op-1 met je verder te werken.

Op gepaste momenten zal er een kleine pauze zijn, waarin je heerlijk kunt genieten van een versnapering en natuurlijk koffie, thee, fris. Natuurlijk kun je dan ook al met de andere deelnemers in gesprek over je persoonlijke ervaringen.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief